Centrul Medical

Noramed

Sănătatea înainte de toate!

Proceduri

Punem accentul pe sănătatea și bunăstarea ta, oferind o gamă variată de proceduri medicale menite să îmbunătățească starea ta generală și să contribuie la o viață activă și sănătoasă. Fiecare procedură este concepută cu atenție și implementată de către specialiști dedicați, astfel încât să răspundă nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Descoperă mai jos procedurile noastre principale:

 • Electroterapie:

  Prin sesiuni de electroterapie, stimulăm activitatea musculară și facilităm procesele de recuperare, contribuind la restabilirea echilibrului și mobilității.

 • Parafina:

  Tratamentul cu parafină oferă o hidratare profundă și alinare pentru articulații și țesuturi, promovând flexibilitatea și confortul în cadrul proceselor de recuperare.

 • Magnetodaflux:

  Magnetodafluxul utilizează câmpuri magnetice pentru a stimula circulația și a reduce inflamația, contribuind la ameliorarea durerii și accelerarea vindecării țesuturilor.

 • Laser:

  Terapia cu laser utilizează lumină cu intensitate controlată pentru a reduce durerea, inflamația și a accelera procesele naturale de vindecare, oferind o opțiune non-invazivă pentru tratarea diverselor afecțiuni.

 • Ultrasunete:

  Sesinile de ultrasunete sunt eficiente în reducerea durerii și inflamației, facilitând vindecarea țesuturilor profunde și îmbunătățind flexibilitatea în cazul diverselor afecțiuni.

 • Shockwave:

  Terapia cu unde de șoc, sau shockwave, este o opțiune modernă pentru tratarea durerii cronice și a leziunilor, stimulând regenerarea țesuturilor și îmbunătățind funcția musculară.

 • Drenaj Limfatic:

  Drenajul limfatic este o tehnică delicată care promovează drenarea eficientă a limfei, contribuind la reducerea umflăturilor și îmbunătățirea sistemului imunitar.

 • Curent Interferențial:

  Terapia cu curent interferențial la NORAMED utilizează unde electrice de frecvență joasă pentru a ameliora durerea și a îmbunătăți circulația sanguină, fiind eficientă în tratarea diverselor afecțiuni musculo-scheletice.

 • Curent TENS:

  Curentul TENS (stimulare electrică nervoasă trancutanată) reprezintă o modalitate non-invazivă de gestionare a durerii, prin utilizarea unor impulsuri electrice blânde pentru a bloca semnalele dureroase și a induce confort și relaxare.

 • Masaj Terapeutic pe Zonă:

  Sesiunile noastre de masaj terapeutic pe zonă sunt focalizate pe nevoile dumneavoastră specifice, contribuind la relaxarea și restabilirea echilibrului în zonele tensionate sau afectate ale corpului.

 • Aplicație Bandă Kinesiologică:

  Utilizarea bandei kinesiologice la NORAMED oferă suport muscular și articular, promovând circulația și susținând recuperarea. Această aplicație inovatoare contribuie la îmbunătățirea mobilității și a funcției musculare.

 • Masaj Terapeutic:

  Masajul terapeutic la NORAMED reprezintă o experiență relaxantă și terapeutică, menită să reducă tensiunea musculară, să amelioreze stresul și să îmbunătățească circulația sanguină, contribuind la o stare generală de bine.

 • TECAR
  Tehnologia TECAR de la NORAMED utilizează undele electromagnetice pentru a stimula țesuturile în profunzime. Aceasta generează căldură localizată, îmbunătățind circulația sanguină și limfatică, accelerând vindecarea și reducând inflamația. Cu aplicări în tratarea durerilor musculare și articulare, TECAR este o opțiune eficientă și non-invazivă, integrată în programele personalizate de recuperare și tratament ale echipei noastre de specialiști.
 • Drenajul limfatic manual
   stimulează fluxul limfei de a lungul sistemului circulator limfatic. Acesta tehnica de masaj terapeutic a fost utilizată pentru tratarea limfedem diminuând cu succes acumulările de lichid la nivel interstitial. Principalele indicații pentru realizarea drenajului limfatic sunt:
  -diminuarea limfedemelor primare
  -analizarea edemelor cauzate de ortostatism, edemelor din bolile renale, edemelor de sarcină ( din timpul sarcinii și a lauziei)
  -ameliorarea durerilor secundare intervențiilor chirurgicale ( inclusiv din bolile oncologice)
  -îmbunătățirea activității sistemului imunitar
  -scăderea concentrației plasmatice ale proteinei C reactive și a trigliceridelor

*Apasăți aici pentru a vizualiza lista cu procedurile.

400991238_656375403286307_3378677991201441277_n
401477531_122094168722122876_4898236385779924555_n.jpg

Specializări

Ne dedicăm oferirii unei game variate de specializări medicale, concepute pentru a acoperi o gamă largă de nevoi de sănătate. Fiecare specializare este susținută de o echipă de experți dedicați, gata să ofere îngrijire personalizată și soluții eficiente. Iată câteva dintre specializările noastre principale:

 • Psihologie Clinică: Echipa noastră de psihologi clinici vă oferă suport și terapie pentru gestionarea stresului, anxietății și altor probleme de sănătate mentală, ajutându-vă să vă îmbunătățiți starea emoțională și să vă dezvoltați resursele interne necesare.

  Psiho-Oncologie: În cadrul serviciilor noastre de psiho-oncologie, specialiștii noștri vă susțin în fața provocărilor asociate cu diagnosticul și tratamentul cancerului, oferind sprijin emoțional și strategii de adaptare.

  Psihoterapie Adleriană: Terapia adleriană se concentrează pe explorarea și înțelegerea dinamicii personale, încurajând dezvoltarea individuală și schimbarea pozitivă. Terapeuții noștri adlerieni vă ghidază spre echilibru și auto-descoperire.

  Chirurgie Generală: Echipa noastră de chirurgi generali efectuează intervenții chirurgicale cu precizie și grijă, abordând o gamă diversificată de afecțiuni.

  Neurologie: Specialiștii noștri în neurologie vă oferă evaluări precise și tratamente pentru afecțiuni neurologice, concentrându-se pe îmbunătățirea calității vieții.

  Medicină Internă: Departamentul de medicină internă se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor medicale complexe, asigurând îngrijire comprehensivă și coordonată.

  Gastroenterologie: Specialiștii noștri în gastroenterologie vă oferă evaluări și tratamente pentru afecțiuni digestive, asigurând sănătatea sistemului gastrointestinal.

  Reabilitare Medicală: Serviciile noastre de reabilitare medicală și fizioterapie adulți vizează recuperarea optimă a funcțiilor și mobilității, adaptând programele la nevoile individuale ale pacienților.

  Fizioterapie Adulți: Echipa noastră de fizioterapeuți oferă tratamente personalizate pentru adulți, ajutând la ameliorarea durerii, îmbunătățirea funcțiilor și promovarea recuperării.

  Kinetoterapie Copii: Echipa noastră de kinetoterapeuți specializați în copii utilizează jocuri interactive și tehnici personalizate pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă a sistemului musculo-scheletic, încurajând mobilitatea și coordonarea într-un mod distractiv.

  Endocrinologie: Specialiștii noștri în endocrinologie oferă evaluări precise și tratamente adaptate pentru a asigura un echilibru hormonal optim, adresându-se nevoilor specifice ale pacienților, inclusiv copiilor, în fazele critice ale dezvoltării.

  Neurologie Pediatrică: Departamentul nostru de neurologie pediatrică se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul afec

  , oferind soluții personalizate și atenție specializată pentru a îmbunătăți calitatea vieții copiilor și a susține familiile lor în aceste situații delicate.

  Ortopedie Pediatrică: Echipa noastră de ortopezi pediatrici se dedica îngrijirii complexe a sistemului musculo-scheletic al copiilor, abordând cu grijă afecțiuni precum deformitățile osoase, leziunile articulațiilor și alte probleme ortopedice specifice vârstei copilăriei.

  Diabet Zaharat și Boli de Nutriție: În cadrul serviciilor noastre, specialiștii noștri se ocupă de diagnosticarea și gestionarea diabetului zaharat și a altor afecțiuni legate de nutriție. Ei oferă ghidare și suport pentru a îmbunătăți stilul de viață și gestionarea adecvată a acestor condiții..

  Reabilitare Medicală: Departamentul nostru de reabilitare medicală oferă programe personalizate pentru copii, concentrându-se pe recuperarea și menținerea funcțiilor fizice și motorii. Echipa noastră lucrează pentru a asigura că cei mici ating și depășesc obiectivele stabilite, facilitând astfel o dezvoltare sănătoasă și o calitate sporită a vieții.

 •  
 

*Apasăți aici pentru a vizualiza lista cu procedurile.